Een goed werkend ventilatiesysteem zorgt voor vochtafvoer en de toevoer van buitenlucht en is daardoor belangrijk voor uw gezondheid. Hoe schoon u ook woont en werkt, na verloop van tijd raken de kanalen vervuild door stof en vet. Als u deze niet tijdig laat reinigen, kan het ventilatiesysteem niet meer optimaal ventileren en daalt de luchtkwaliteit in uw huis. Dit kan gevolgen hebben voor uw gezondheid en uit zich bijvoorbeeld door hoofdpijn of irritatie aan de luchtwegen. Ook maakt het systeem meer geluid en gaat het stofdeeltjes afgeven. Laat uw ventilatiesysteem daarom regelmatig controleren en schoonmaken, zodat u zeker bent van schone, gezonde lucht binnenshuis.

Schoorsteenvegen Friesland is specialist in het reinigen en onderhouden van:

  • Natuurlijke ventilatiekanalen
  • Mechanische ventilatiesystemen

Ons team beschikt over speciale apparatuur die ventilatiekanalen en -boxen grondig reinigt. Wij kunnen kanalen reinigen en passen het reinigingsmateriaal aan de lengte en diameter aan. Uiteraard krijgt u vooraf eerst duidelijk advies en een overzicht van de werkzaamheden en het bijbehorende tarief. U weet altijd waar u aan toe bent bij Schoorsteenvegen Friesland!

Indien u akkoord bent met ons voorstel, dan reserveren wij in overleg met u tijd voor het vakkundig uitvoeren van de opdracht.

Voor een gezond leefklimaat is het belangrijk om regelmatig een vakkundige reiniging uit te laten voeren. Een mechanisch ventilatiesysteem werkt optimaal als u:

Kies voor gemak: sluit een servicecontract af met Schoorsteenvegen Friesland voor het periodiek laten reinigen van uw mechanische ventilatiesysteem en ontvang elke vier jaar automatisch bericht voor een afspraak. U hoeft de planning niet meer zelf in de gaten te houden.

Tijdens een onderhoud- en reinigingsafspraak voert onze medewerker de volgende werkzaamheden uit:

Chat openen
Hulp nodig?